BEWONERS

Ik ben Nando. Ik ben 24 jaar en woon nu bij mijn ouders en zus (Noémi) in Boxtel. Mijn broer Amit woont in Leiden. Ik werk bij de gemeente Boxtel en 1 dag bij ‘Bij Ons’ in Spoordonk. In mijn vrije tijd speel ik toneel bij Theatergroep Spring in Vught. Een keer in de week ga ik zwemmen.
Mijn weekenden breng ik samen door met mijn vriendin Daphne.

Mijn naam is Rubina, ik ben 22 jaar (’97). Ik heb een tweelingzus.
Nu woon ik met mijn moeder in Vught, samen met drie katten Soare, Luna en Lilly. Ik werk bij Kloosterhotel Zin in Vught. Ik vind het daar erg leuk om te werken. Ik ga er op de fiets naar toe.
In mijn vrije tijd kijk ik graag naar muziekfilmpjes op Youtube, (top 40 en Nickelback) en ik speel graag Candycrush. Ik hou van spannende, beetje enge films, Harry Potter, Twilight Saga, Vampire Diaries.
Gelukkig houd ik ook erg van lachen. Ik vind het leuk om Ganzenbord te spelen. Ik ga heel graag op vakantie! Ik hou van lekker eten en van bloemen.
Ik heb heel veel zin om bij Woongewoon te gaan wonen. Ik wil graag in een groep wonen, dat lijkt me gezellig. Maar ik kan dan ook naar mijn eigen woongedeelte als ik liever rustig wil zitten.
Ik ben soms al bezig met mijn uitzet te vergaren.

Hoi, ik ben Sander. Ik ben nu 24 jaar woon op dit moment nog bij mijn vader, moeder en broer Axel in Liempde. Ik heb nog een oudere broer Jeroen en jongere zus Eveline. Beide studeren in Tilburg en wonendaar op kamers. Ik ze allebei wel, maar dan bel ik ze gewoon op. Gelukkig komen ze in het weekend vaak naar huis.
Ik werk op dinsdag en woensdag bij Trots op Lunch in Boxtel. Daar ga ik altijd alleen met de regiobus naar toe. Op donderdag en vrijdag werk ik bij de Zorgkwekerij ’t Lieseind in Schijndel. Op maandag onderneem ik leuke en leerzame activiteiten met Merel. Eens in de 14 dagen heb ik skiles bij de SHOS in Valkenswaard. Ik krijg al 18 jaar les van Greke. Het is heerlijk om te skiën! Zeker als we met de hele familie op wintersport gaan. Ik fiets graag en hou ook erg van zwemmen en tuinieren. Als het gezellig is, ben ik er altijd graag bij. Al ben ik vaak wel eerst verlegen.
Het is heerlijk om na een dag werken op mijn kamer naar mijn muziek te luisteren en hard mee te zingen, maar ik kijk ook graag t.v. of zit aan de computer. Eén keer in de maand doe ik mee met activiteiten van de vriendenclub Down & Doen. Ik dans heel erg graag en hou van disco. Ik heb het erg naar mijn zin thuis, maar ik bereid me toch al langzaam voor op een eigen appartement in Boxtel.

Hallo, Ik ben Timo en ik ben nu 22 jaar. Ik heb 8 jaar op de reguliere basisschool in Rosmalen gezeten en daarna 7 jaar het VSO in Rosmalen bezocht; de leukste vakken daar vond ik Arbeid en Koken. En ik vond het erg gezellig om met mijn vrienden en klasgenoten in de pauzes te pingpongen, te darten of te voetballen. Zoals je misschien al wel hebt gemerkt hou ik erg veel van sporten: ik heb gejudood, getennist en ik voetbal al een hele tijd bij RKKSV en ik doe aan wedstrijdzwemmen bij de BZV. Maar ik vind het ook heel erg leuk om naar sporten te kijken, live of op TV, dat maakt me niks uit! Ik hou ook van muziek luisteren en van zelf muziek maken op mijn gitaar. Ik werk 5 dagen in de week bij de Dienstgroep op het Bestuursbureau van Cello; ik doe daar allemaal verschillende taken zoals koffie en thee klaarzetten voor vergaderingen, de post rondbrengen of werken in de keuken. Samen met mijn ouders, broer Sjoerd, zus Carolijn en onze hond Rafa woon ik nu nog in Rosmalen. Het lijkt me gezellig om met andere jongens en meiden ergens samen te gaan wonen en dingen samen te doen, zoals samen koken en eten en ’s avonds en in het weekend gezellige dingen te gaan doen. Maar het lijkt me ook wel spannend…