Kerstmis en nieuwjaar bij Timo

Op 30 december kwamen Nando, Rubina, Sander, Timo en Ries bij elkaar om samen kerstmis en nieuwjaar te vieren. De avond begon met een rondje pesten (het kaartspel). Op de achtergrond werd genoten van de Top 2000, waarbij enthousiast werd meegezongen met de bekende liedjes.

Na het kaarten schoven ze aan bij een tafel vol vlees, vis en groenten om samen te gourmetten. Er werd genoten van een uitgebreid aanbod van hamburgers, kipfilet, zalm, champignons, paprika’s en natuurlijk stokbrood.

Nadat iedereen zijn of haar buik vol had gegeten kwamen de spelletjes weer op tafel: een bordspel waarbij ze elkaar allerlei vragen konden stellen. Op het einde van de avond ging de T.V. aan en hebben ze met z’n alle darten gekeken.

Het was een super gezellige avond en een mooi voorproefje van alle gezellige avonden die ze ongetwijfeld gaan hebben als ze samenwonen.

Tags: