Introductie nieuwste bewoonster

Kimi

Mijn naam is Kimi. Ik ben 18 jaar oud en woon nu nog samen met mijn oudere broer bij mijn ouders in Vlijmen. Momenteel ga ik drie dagen in de week naar het Voortgezet Speciaal Onderwijs in Rosmalen. Op dinsdag en vrijdag ga ik naar de Emma Molen in Nieuwkuijk, waar ik meehelp in de bakkerij en op het land met de dieren. Dit vind ik super leuk, want ik houd heel veel van dieren! In mijn vrije tijd dans ik graag en in het weekend ga ik altijd met papa naar de sportschool om te spinnen. Spinnen is heel hard fietsen op een soort hometrainer. Dit vind ik ook altijd gezellig!

Ik heb graag mensen om me heen om dingen mee te doen, zoals eten koken en spelletjes spelen. Mijn ouders noemen mij ook wel de “UNO koningin”! Op T.V. kijk ik graag naar Goede Tijden, Slechte Tijden en The Voice.

Hoewel ik het spannend vind om met Nando, Timo, Rubina, Ries, Sander en Emma samen te gaan wonen, kijk ik er ook wel heel erg naar uit. Het lijkt me vooral leuk om spelletjes te spelen, te voetballen en T.V. te kijken samen.

Tags: