Vordering bouw januari 2020

Nog 76 dagen tot oplevering…

Nog 76 dagen voor de oplevering van ons pand en het gaat hard! Hoewel de bouw heeft stilgelegen in verband met de feestdagen, is er in de weken daarvoor veel vaart gemaakt en daarmee zijn we zo’n beetje op een derde van de bouwtijd. Bij nieuwbouw is dat vaak het hoogste punt en dat is reden voor een feestje. “Pannenbier”, de “mei opzetten”, in alle streken noemen ze het anders, maar dat doet er niet toe, wij gaan het 20 januari vieren. Elders in de nieuwsbrief leest u er meer over.

Als er op de bouw niet zo veel gebeurt, dan wordt er achter de schermen hard gewerkt. De centrale keuken is besteld, de bewoners hebben hun eigen keukens gekozen én er is besloten hoe de inrichting eruit gaat zien. Banken, stoelen, tafels, noem maar op. En we hebben met Woonstichting Joost en aannemer Hazenberg de laatste financiële hobbels genomen, zodat we ook uit de onvermijdelijke lijst van meer- en minderwerk zijn. Gestaag gaan we door!

Tags: